Dekorativ konst

23Nov08

2304Den här tavlan bara lyser! Jag som älskar färger. På Stora kvalitén på Stockholms Auktionsverk visas många fina saker från en svunnen tid. Mycket ligger utanför min plånbok men det kostar ju inget att titta. Jag kan verkligen rekommedera ett besök på visningen. Den här oljemålningen är tillskriven Giovanni Paolo Castelli, även kallad Il Spadino. Han levde i Italien 1659-1730. Målningen är 89×122 cm och ropas ut för 60-80 tkr den 26-28 november.

Annons


No Responses Yet to “Dekorativ konst”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s