Om bloggen

VÄLKOMMEN

letaretro_logotyp_greybox_medium

Denna blogg riktar sig till dej som gillar inredning, design och dess historia. Och förstås till dig som gillar auktioner och loppisar! Vi som drivs av att göra det ultimata FYNDET. Och då menar jag inte bara ett ekonomiskt fördelaktigt fynd utan en sak som verkligen blir pricken över i hemma.

Jag heter Ulrika och bor i Stockholm. Jag har världens bästa man och tre barn 13, 10 och 10 år. Alla tre gudomliga tjejer! Jag arbetar heltid i fastighetsbranschen, men inredning och design har alltid fascinerat mig. Har läst hemskt mycket om ämnet på egen hand men även gått en 1-årig inredningskurs på Folkuniversitetet och en sommarkurs på New York School of Interior Design. Och jag älskar att gå på loppisar! Det är en mycket beroendeframkallande drog 🙂 Om allt detta har jag bloggat sedan maj 2008 och det har ju visat sig att många har samma intresse som jag.

Materialet jag visar kommer ofta från olika auktionshus digitala auktionskataloger. Och jag kommenterar godbitarna innan det är auktion. Alltså är mycket jag visar i bloggen till salu hos något auktionshus! Men man måste vara snabb om man vill köpa för katalogerna presenteras ofta bara några dagar innan själva auktionen.

Hälsningar, Ulrika

Jag vill också tillägga att många foton är hämtade ur auktionshusens kataloger. Jag vet således väldigt lite om föremålens skick. Texten vid bilderna är min egen men fakta baseras på det som står i katalogerna.

Annons