Snyggt sideboard

21Jan09

br_353387_224x224

Ett snyggt sideboard i teak med underrede av lackerad metall. Passar perfekt i en modern inredning. Det är designat av Dieter Waeckerlin 1959 och modellen kallas B-40. Det är tillverkat i Schweiz och man får väl anta att designern också är därifrån. Kanske någon som vet mera? Hans möbler är dock inte okända och går för ganska höga priser på den internationella auktionsarenan. Möbeln är ganska lång, nästan 2,5 m. Utropet är 25 tkr (Anders Antik 27 jan).

Annons


2 Responses to “Snyggt sideboard”

 1. 1 Andreas

  Hej..

  Har följt din sida i 2-3 veckor nu.
  Ser att det knappt är någon som kommenterar på din sida.

  Vill säga att jag tycker du gör ett fint jobb med din blogg och att det är väldigt inspirerande att följa!

  Allt gott!
  Andreas

  • Hej Andreas,

   du har helt rätt! Det är väldigt få kommentarer på min blogg. Jag har svårt att själv bedömma vad det beror på men det är kul att du tycker den är inspirerande iallafall! Man kanske skulle ha bloggat om mode eller sex istället. Vad vet jag. 😉

   Hälsningar, Ulrika


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s