Modernare konst!

20Okt09

IT79343_objectJag har också hittat lite mer samtida konst som jag kan tänka mig att ha hemma. Bilden till höger är en fotogravyr Jaisana av Denise Grünstein (f.1950). Den är signerad, daterad 2001 och numrerad 5/20. Den är lite suggestiv och appellerar på min fascination för orienten. Jag gillar Denise skarpt! Utrop 8-10 tkr (Bukowskis moderna 27-30 okt).

Och så någonting helt annat. Här är en konstnär som jag sett flera verk av på senare tid. Jag gillar den precisa stilen med lite industri-motorvägskänsla. Konstnären heter Sten Eklund (f.1942). Det är glasmålningar och tavlorna ropas ut för 25-30 tkr respektive 15-20 tkr (Auktionsverkets moderna 28-30 okt).

329330

Grünstein ropas ut på Bukowskis Moderna och Eklund på Auktionsverkets Moderna.

Annons


One Response to “Modernare konst!”

  1. Den övre Eklund är ju helt fantastisk!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s