Bukowskis

01Maj09

Försäljningen på Bukowskis moderna gick bra. Lågkonjunkturen har inte på allvar nått auktionsmarknaden. Det anses troligtvis vara en säker investering med klassiker och dekorativa föremål.  Det är säkert en bra investering på sikt även om det alltid går i vågor. Dessutom vill nog folk ha mer unika saker i sitt hem.  Nedan visas några slutpriser på det jag visat tidigare i bloggen. Möblemanget av Alvar Aalto gick för 72 tkr (utrop 20 tkr). Bordsuret av Wiwen Nilsson gick för samma som utrop, 50 tkr. Slutligen fåtöljerna av Erik Chambert som jag hade velat ha hemma gick för 15 tkr (utrop 6-8000 kr).

055107250551040405511110

Annons


No Responses Yet to “Bukowskis”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s