Trädgårdssoffor

07Jul09

x16

Skånes Auktionsverk (fd Anders Antik) har auktion den 8 juli. Bland anna finns några intressanta trädgårdssoffor som jag gärna skulle ha. Den ovan är från Näfveqvarns bruk och har gavlar av gjutjärn. Utropspriset är 1800  kr.Soffan nedan är troligen också Näfveqvarn och ropas ut för 1200 kr. Längderna är 209 respektive 165 cm. Jag tycker att de är stilrena och jag skulle gärna köpa dem om jag inte bodde så hiskligt långt från Skåne.

x29

Annons


2 Responses to “Trädgårdssoffor”

  1. 1 Mimi

    Oj så fina trädgårdssoffor. Måste bekänna en synd, har köpt ett par väldigt vackra gavlar till trädgårdssoffa, som står och väntar på att jag skall ta mej an dem. Lägger upp soffan på min blogg när den är färdig. Måste dessvärre greja lite i trädgården för att den skall få sej en värdig plats!!

    • 2 Ulrika

      Fast det är värt det. Det finns inget som höjer en trädgård så som gamla trädgårdsmöbler!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s