Ljuva 60-tal

01Aug09

UTROP_750_526Inte många auktioner nu. Här är en köksstege som många säkert känner igen. Den är så ful så att den kan bli hur cool som helst i rätt inredning. Effecta ropar ut den för 150 kr den 2 augusti. Jag har tyvärr ingen plats för den.

Annons


7 Responses to “Ljuva 60-tal”

 1. Köpte en sån, fast röd för 75:- på en loppis. Tror jag gjorde ett riktigt fynd inser jag, för det brukar dyka upp såna på nischade antikaffärer och till ett rätt högt pris.

 2. Ja, de brukar kosta runt 500-lappen i antikaffärer. Enormt praktiska, har en röd som mellan sina arbetspass står och förskönar köket.

 3. Jag älskar dessa pallar, vi hade en hemma när jag växte upp, nu har jag lyckats skaffa två stycken, båda till riktiga fyndpris! Jag ska dock byta den limmade sitsen och stegen eftersom de är trasiga, men det är enkel match!

  • 5 Sabby

   Hej Benny,
   Hur bytte du sitsen på ett enkelt sätt? Vad köpte du för material, vart köpte du det och hur monterade du? Tacksam för svar:)

 4. har du kavr pallen jag köper den gärna! =)

  • Det är inte jag som säljer! Den gick på auktion i somras. Men du hittar säkert en annan. De är ju inte så ovanliga!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s