Ski Lodge

07Jan10

Idag lika kallt. Har varit ute lite (med betoning på lite). Har fått roa mig med att leta inredning till fjällstugan. Det ska vara lite kitschigt rustikt. Gärna stora slitna skinnsoffor framför den gigantiska öppna spisen. Först visar jag några inpirationsbilder så att ni förstår vad jag menar.

Här kommer lite andra inventarier som passar bra till.

Två svanstolar i rustikt tyg passar bra till ski lodgen. Utrop 1000 kr. Auktionen avslutas 18 januari (Sikö Auktioner).

Kistan brevid är som klippt och skuren för en ski lodge. Den ropas ut på Auktionskompaniet med avslut den 8 januari. Högsta bud just nu är 1500 kr.

En tennkanna i empire passar bra till varm choklad eller gluhwein. Ni vet väl att varm choklad med vispgrädde spetsad med lite mörk rom och punch är mycket gott! Kannan ropas ut på Halmstads Auktionskammare 10 januari. den är 29 cm hög.

Två ryggsäckar från 1800-talet ser trevliga ut på väggen. Helst ska man hitta ett par gamla skidor att sätta upp också. Ryggsäckarna ropas ut på Auktionsverket med avslut den 13 januari. Högsta bud just nu är 400 kr.

Sedan hittade jag ett skrin som är svenskt från 1718 som jag tycker är jättesnyggt! Det är 21x15x13 cm så det är inte jättestort. Det ropas ut på Auktionskompaniet med avslut 18 januari. Högsta bud just nu är 2700 kr.

Slutligen en stämningsbild med gamla skidor!

Annons


No Responses Yet to “Ski Lodge”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s