Stilleben

22Nov10

Den 7-10 december har Bukowskis sin klasiska höstauktion. Det mesta är ouppnåeligt för en fattiglapp som jag men hade jag en massa pengar att spendera så skulle jag investera dem i antikviteter. Fler och fler har kommit på att det ger bättre avkastning än andra investeringar. För min del är det inte för att tjäna pengar utan för att jag gillar att omge mig med vackra saker.

Bukowskis har startat visningen och nedan ges lite smakprov på äldre målningar (1600-1800-tal)  med stilleben. Det är väl häftigt! Passar även i en modern inredning med rätt belysning.

Annons


2 Responses to “Stilleben”

  1. 1 Kersti

    Första tavlan är bara så smashing!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s