Shabby chic

25Nov10

Shabby chic är en inredningsstil som går ut på att allt ska vara vitt men slitet. Det finns hur många inrednings- och presentbodar som helst som tillhandahåller nytillverkade vita möbler och saker som nötts och slitits på konstlad väg. Det börjar bli uttjatat. Det är lite tantvarning på den inredningsstilen. Bättre är då att införskaffa naturligt slitna saker. På Kristianstads Auktionsverk kan man 26-27 november ropa in detta gamla dockskåp från 1900-talets början. Och man ska inte under några omständigheter göra något åt det utan behålla det precis som det är. Det har den rätta patinan. Är man för gammal för att leka med dockor så kan man alltid ställa finsakerna i skåpet. Stor potential i detta skåp skulle jag säga!

Nu till jul kan man på samma auktion komplettera tomtesamlingen (att ha i skåpet kanske).

Annons


No Responses Yet to “Shabby chic”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s