Loppisfynd

03Feb11

Igår var jag på loppis för första gången på länge. Eftersom ryggen fortfarande krånglar så fick jag skjuts av min mamma till Myrorna i Hjorthagen.

Jag har nu lyckats köpa min första W. Germany-grej!!!! Inspirerad av bl a bloggen Tusen vaser. Det är ett jättefint fat i grått och rött i mint condition som passar perfekt på soffbordet!. Längden är ca 25 cm. Jag är mycket nöjd! 45 kr. Säkert alldeles för mycket.

Vidare köpte jag en flaska från charterturismens barndom i Spanien. Den är kitschig och den står Conac på den och den är en fin bild på en spanjorska. Svårt att låta bli kitsch.

Jag kompletterade med en Höganäsmugg då jag slagit sönder en. Nu har jag 6 st igen. Jag köpte också en vas till ungarnas pyttesmå vårbuketter. Allt för sammanlagt 45 kr.

90 kr för en timmes terapi är billigt!  Loppisbesök är terapi!

Annons


8 Responses to “Loppisfynd”

 1. Fatet är så snyggt.

 2. Jag håller verkligen med om att loppisbesök är terapi, det är skönt att få gå runt för sig själv och titta på allt fint och kanske, kanske göra det stora fyndet. 🙂
  Skönt att höra att du är ute i loppartagen igen, fatet är jättefint!

 3. I Hjorthagen brukar jag också fynda emellanåt. De har mycket tyger också!

 4. 5 E-loppis

  Hej! Ge mig ngn dag sa aterkommer jag förhoppningsvis med mer info! Det finns manga tillverkare som producerat i denna stil… Fatet är definitivt inte nytt, jag skulle tippa pa 1960/70-tal och med tanke pa det verkar priset ha varit OK! E-loppis, bosatt i Tyskland

 5. 7 Britt-Marie Olsson

  Hej,
  Kan någon förklara för mig vad ”mint condition” betyder?
  Britt-Marie


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s