Retrotrend nr 1

09Mar11

Marmor

I senaste Elle Interiör dök marmor och sten upp på var och varannan sida. OBS tyvärr har jag ingen scanner hemma så bilderna är inte jättebra.

********* Först en trendig annons från NK med två marmorbord. Sedan ett uppslag i Elle Det ligger i luften. Det är bara marmor! På ett galleri i Paris som visar Fetherweight Marble finns dessa saker. Hyllan i cararramarmor är exempelvis designad av Thomas Sandell.

Brevid den fina soffan står en pall från Cappellini i plast som skall efterlikna marmor. Pris: 9450 kr!

Blir detta verkligen inne så förstår ni vad det betyder. Loppisarna kommer att dammsugas på marmor. Så var först. Då är det såklart billigast. Nedan lite stämningsbilder från Tradera och Blocket. Obs ett tips: Köp riktig sten och inte konstpressad sten.

Annons


2 Responses to “Retrotrend nr 1”

  1. Jag har väntat på att det ska återupptäckas. Man kan få bord med marmorskiva för ruskigt lite pengar idag. I vårt stora hus finns marmorskivorna kvar i alla fönster som väl är. Jag har även bytt till mig flera skivor.
    Nu hårdnar konkurrensen 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s