Stadsauktion

17Apr11

Stockhoms Auktionsverk har stadsauktion den 18-19 april. Som jag skrivit tidigare så ligger de i bakvattnet. Katalogen kommer på torsdag kväll och autionen är på måndag. Varken text eller bilder är sådana att man kan bjuda på något utan att åka till Frihamnen och titta på föremålet. Det känns något förlegat. Det är många hårt renoverade vitmålade möbler också. Det har på senaste tiden varit få saker man har gått igång på. Hela systemet vänder sig nog till en äldre konservativ kundkrets.

Här är dock något som man skulle kunna tänka sig med. Synd att bilder och text inte utgör någon fullständig beskrivning.

På första bilden är en scarf från SAS 1957. Det är allt som står och de har inte ens vecklat ut den så man ser mönstret. Jag inbillar mig dock att den är häftig! Utrop 1000 kr.

En skål av Mona Morales-Schildt för Kosta. Diameter 17 cm. Jag gillar hennes glas och den här skålen är häftig. Färgen är dock obestämbar och texten ger ingen ledning. Utrop 1000 kr.

Liten söt bokhylla i teak från typ 1950-talet. Den är tillverkad av AB Möbelindustrier Rottne. Höjden är 138 cm och bredden 120 cm. Utropet är 3000 kr.

Till sist en lite uppnosig utemöbel. Den är lite coolare än Grythttan men den är ju inte i allra bästa skick. Utropet är 3000 kr.

Annons


No Responses Yet to “Stadsauktion”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s