Hammarö Auktionsverk

20Apr11

Det är mycket på jobbet. Jag kan fortfarande bara jobba 75% efter diskbråcket. Loppisbesök kan man bara glömma. Idag fick jag vrålabstinens och besökte Emmaus vid Götgatanpå lunchen. Påskträngsel i butiken och fynden lyste förstås med sin frånvaro. Jag fär fortsätta med ”fönster”shoppingen på nätet.

Här är några godbitar från Hammarö Auktionsverk i Karlstad. Auktionerna avslutas 21 och 22 april.

Här är några soffor i olika stilar. Skinnsoffan med metallunderrede är från 60-talet och verkar vara i hyggligt skick. Det är bara undertyget som är defekt. Mycket snygg och stilren. Högsta bud just nu 3200 kr.

Pinnsoffan är från 1950/60 talet. Det är en Florett nr.150 och är tillverkad av Bröderna Wigells Stolfabrik i Malmbäck. Är det teak måntro? Kan kanske vara något för sommarstugan? Högsta bud just nu 1500 kr.

Snygg ryamatta av Astrid Sampe. Den heter Näckros och är tillverkad av Wahlbäcks i Linköping på 1960-talet. Högsta bud just nu 300 kr. Billigt!

Till sist ett lustigt möblemang. Beskrivs som matsalsmöblemang. Kommer från Markaryd. Gulmetall, marmor och konstläder kan det bli bättre! Högsta bud är 600 kr. Ganska mycket möbel för lite pengar!

Annons


2 Responses to “Hammarö Auktionsverk”

  1. En sådan pinnsoffa hade inte varit fel, hade gärna haft en vit i köket. Men hoppas såklart hitta den billigare på någon loppis i sommar… 😉


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s