Julglöggen

12Dec11

Glögg i lördags. Franska Vereco-glöggmuggar i svensk originalkartong. Går det ihop? Kanske tillverkades de speciellt för den svenska marknaden? Verecoskålar med russin och mandel. Focus de luxe skedar. Blossaglögg 2011. Med kaffesmak. Inte supergod men föredömligt lite söt.

Har gjort ett paket av ytterdörren.

Vi har två ytterdörrar eftersom vi slagit ihop 2 lägenheter. Den andra dörren har en annan dekoration!

Annons


8 Responses to “Julglöggen”

  1. Vilka fina dörrdekorationer!!

  2. rasande läcker ytterdörr. inte främst dörrdekorationen jag menar faktiskt, utan de vita små plastbokstäverna i ”ingen reklam tack”! precis såna ska man ju ha på dörren! ps, dörrdekorationen var fin den också. 🙂

  3. Åh så mycket fint! Vereco har jag börjat gilla, men skulle nog bara köpa delar i blått. (Och finns den inte i lila också?) Kul med den svenska kartongen, men det är väl inte omöjligt att de såldes som espresokoppar i andra länder men fick kartong med texten glöggmuggar just här i Sverige. 🙂 Din fina paketinslagning på dörren var ju helt underbar, måste nog gå och köpa ett låååångt sidenband tror jag. 🙂 Och ”ingen reklam tack”-skylten är bland det snyggaste jag sett! Var har du fått fatt i den?

    • Det år vårt ordinarie brevinkast som jag bytt text på. Eftersom vi har två ytterdörrar så behöver bara vårt namn stå på den dörren vi använder. Men tack för att du tyckte det var fint…… 🙂

  4. Så snyggt och fiffigt med Ingen reklam-skylten!!! Och en inslagen dörr – ljuvligt.

  5. Mycket snyggt, och alla tomtar du fyndat i inlägget ovan. Wow!
    Ett tips angående årets julglögg, prova att dricka den kall, då är den riktigt god, tycker jag. Jag fick tipset av kassörskan på systemet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s