Fem i topp 2011

29Dec11

Form 55 har utmanat oss att visa de fem bästa fynden i år. Bland alla fynd är det inte lätt att välja ut fem. Gör ändå ett försök.

På första plats är ändå Dominofynden;

  • Klotvas och ciggarettmugg från min man
  • Den mycket oväntade vinsten från Eli på Femtiotalsjakten (en askkopp stående på högkant i bild)
  • En hög rak vas från mina föräldrar.

Samlingen börja ta sig! Det här räknas väl som ett fynd?!!!! Återstår så 4 till……..En annan trevlig sak är dockskåpsmöblemanget från Brio som jag fick av min man i födelsedagspesent.Pojke på sköldpadda av Mari Simmulson som jag själv inhandlade på Retromässan i Kista i höstas.Här är ett tyskt fat som jag köpte på Myrorna i vintras. Gillar det skarpt.Till slut måste jag ta med de fyra julgranskulor som fyndades på Myrorna i Sumpan nyligen för 20 kr.

Annons


10 Responses to “Fem i topp 2011”

  1. Om du inte skall räkna reklamdominoarna så är det väl bara tre som fattas? Eller känner du till någon som inte jag vet om?

  2. Vilken serie! Så fin!!!!

  3. avis på den fina samlingen av domino! jag kunde inte komma på fem fynd utan väljer ett som kommer imorgon..

  4. Älskar dominosamlingen! Gott nytt år!

  5. Aha – du har inte den lilla rutiga. Ser nu att det är reklam på den som jag trodde var den. Annars är det väl min koniska, den cylindriska som är lägre men större diameter än den du har (och annat mönster på), och en likadan som din höga cylindriska fast ännu högre.

  6. Mycket snygga fynd, Dominosamlingen är hur läcker som helst! Och jag känner på mig att du kommer göra många fina fynd i Sumpan under nästa år. Gott nytt! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s