Julklappstips

09Dec12

Här kommer några julklappstips från Hammarö Auktionsverks katalog. Inom parentes ser du när auktionen avslutas. Om auktionen avslutas efter julafton så är det bara spara julklappen till nästa år alternativt ge den i födelsedagspresent istället 🙂

202306_1Julklapp till bokmalen! Kakburk föreställande bokställ från förra sekelskiftet. Den är från Huntley & Palmers Biscuits Reading & London om det är bekant. Höjden på 16 cm för dock tankarna till en teburk snarare är kakburk men den är mycket snygg och originell! Högsta bud är 100 kr (6 januari).
199108_1

Här är en möbel som nästan alla kan få plats med. Alltså bra present! Tevagnen Thea av Yngve Ekström. I katalogen har man missat att nämna detta vilket är bra! Om man vill ha chans att göra fynd alltså 🙂  Träslaget är förstås teak. Snyggt mot det svarta. Någon har bjudit 600 kr (15 december).
199469_1
Ett teakbord som ser ut som Lövet från Ikea men det är det inte. Någon kanske vet var det är ifrån?  Kanske i för dåligt skick för att ge bort i present men du kanske kan fräscha upp det??! Formen är ju snygg och den nätta möbeln är ju lättplacerad. Högsta bud just nu 550 kr (15 december).
200925_1Intrikat stol från 1800-talet med pärlbroderi på sitsen. Till kvinna som håller på att inreda en budoir :-). Vet dock inte om förgyllningen är original. Troligtvis inte. Kan ha varit svart. Högsta bud just nu 300 kr (13 dec).
201771_1För fågelskådaren; en skolplansch med sidensvansar och domherrar. Också helt perfekt att hänga upp denna säsongstid. Som juldekoration alltså. Planschen är faktiskt ett litet konstverk med fina färger! Högsta bud just nu 150 kr (19 december).
201832_1Till sist ett julklappstips till den som är mer lagd åt shabby chic stilen. Ett brödskrin i vit emalj. Ser gediget ut men ingen har judit något än (20 december).

Annons


No Responses Yet to “Julklappstips”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s