Fynd i Sumpan

23Jan13

Min arbetsplats är belägen i Sundbyberg. Där finns en del loppisar men jag hinner aldrig ut för att kolla. Igår kände jag och en kollega dock att en loppisrunda på lunchen var precis vad vi behövde. Strålande sol och loppisar i sikte, kan det bli bättre?!

Började med Myrorna och Stadsmissionen. Tycker dock att dessa loppisar börjar likna skämt. Det är så dyrt att man baxnar. Kan det vara en bra affärsidé?

Nej, i Sumpan är det enligt mitt tycke Loppisgallerian man ska gå till. Min kollega hittade en turkos 50-talsskål från Orrefors till ett mycket överkomligt pris. Själv slog jag till på två Festivoljusstakar till helt ok pris (6 och 7 ringar). Nu är samlingen uppe i sju stycken. Måste investera i ljus också 😉

Bild 031

Annons


12 Responses to “Fynd i Sumpan”

 1. Jättesnyggt med alla tillsammans! Jag vill också spara på dessa försöker få mamma att släppa sina fyra hon har först men har inte lyckats ännu.

 2. Festivostaken är det perfekta exemplet på något som jag absolut skulle gå förbi om en stod på ett bord. Men när jag ser dem i grupp så blir de som i ett trollslag förvandlade till något UNDERBART!

 3. 5 lamomesoldfashioned

  Å festivo.. Har också planer på att börja samla, de är så otroligt snygga och stilrena. Loppisluncher brukar vara bra luncher 🙂

 4. 7 monica lindström

  Hej Ulrika.
  Snyggt.

 5. Instämmer om Myrorna och Stadsmissionen. Nu har Stadsmissionen i Sumpan dessutom gjort om så det är så trångt att man knappt kommer emellan hyllorna med tjocka vinterjackor och en väska…och att möta en annan människa mellan hyllorna, då måste någon backa….De verkar satsa mera på fiket istället…

 6. 11 Lena

  Vad snyggt det är med så många Festivo i grupp. Jag har en som hänger med sen min ungdom och skall nog leta efter fler 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s