Fynd i Nynäs

26Mar13

Var i dag å jobbets vägnar i Nynäshamn. Lyckades pressa in ett loppisbesök på vägen. En stor loppis i ”Hela människans” (kyrklig organisation) regi. Allt med 50% rabatt. Hade som vanligt tidsbrist. Men fick med mig två vaser i trendfärgen Brunt. Har tidigare skrivit om fenomenet.

IMG_3948

En tysk keramikvas med beteckningen 3090/B. Ganska vanlig. Någon av er därute vet säkert mer om serien. Kommer kanske att börja samla på den. Tycker att mönstret är tilltalande. Tillägg: Vasen kommer från Haldensleben Keramik i forna Östtyskland.

Den andra vasen är av glas med vit insida 30 cm hög. Ser helt ny ut men är nog inte det. Någon som vet något mer om den??

Annons


No Responses Yet to “Fynd i Nynäs”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s