Stiltje

03Jul08

Det är verkligen stiltje så här på sommaren i de stora auktionsföretagen. Istället får man gå ut på någon mindre gårdsauktion. Det gjorde jag igår. Var på en sommarauktion i Roslagen. Det var halvmulet så det var mycket folk där. Inget direkt som jag ville ha. Så vi fikade och åkte hem. Förra året på samma ställe fanns det hur mycket som helst som jag ville ha. Och det var inte dyrt. Då hade jag förstås inga pengar med mig. Det är så typiskt. Den här gången hade jag verkligen laddat upp med pengar. Det är ju det som är charmen med auktioner. man vet aldrig när det stora fyndet dyker upp. Det blir många nitlotter på vägen!

Annons


No Responses Yet to “Stiltje”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s