Barskåp-populärt i inredningen på 1940-talet

04Jul08

Barskåp var mycket populärt att ha i vardagsrummet runt 1940-talet till många stilpolisers fasa på den tiden. Jag har heminredningsböcker från den tiden som starkt avråder från att ställa in något så smaklöst som ett barskåp i inredningen. Det här barskåpet är nog någonstans från denna tid med intarsia och allt. Skåpsinredningen består av glashyllor och spegel i bakkant samt plats för flaskor i dörrarna. Jag inbillar mig att detta inte är en lättsåld möbel idag och utropspriset på 3000 kr känns lite optimistiskt. (Auktionshuset i Sundbyberg 6 juli).No Responses Yet to “Barskåp-populärt i inredningen på 1940-talet”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s