Förbered inför julen

17Nov08

05500391Bukowskis har visning nu på sin stora höstkvalité. Det är över 2000 snudd på museiföremål som ropas ut. Det är fantastiskt fina föremål men det är inte riktigt min grej. Nu inför jul kan man ”fynda” flera tavlor av både Jenny Nyström och Elsa Beskow med julmotiv. Det skapar fin julstämning. Men smakar det så kostar det. Här har jag valt ut den finaste. Det är en akvarell ”Vintergatan” som är 32,5×23,5 cm. Jenny Nyström har målat den. Utropet är 60-80 tkr (Bukowskis 25-28 nov).

Annons


No Responses Yet to “Förbered inför julen”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s