Buddha

18Nov08

05501431Buddha-figurer tilltalar mig något våldsamt. Intresset vakanade efter mina resor i Indien. De Buddha-figurer jag har, har jag köpt där. ”Antika” förstås. Men jag älskar dem. Denna finns att ropa in på Bukowskis höst kvalité den 25-28 november. Den är i brons och den är Sinotibetansk (vilket betyder att den kommer från typ Kina, Tibet eller Burma). Den kommer från Qing dynastin (1644-1911). Inte så precisa uppgifter. Men det spelar ingen roll, eller hur? Om man gillar den, så gillar man den. Denna ropas ut för 6-8000 kr.One Response to “Buddha”

  1. 1 APSE

    Buddha står för förtryck av åsikter och människor.
    En sån skulle jag inte vilja ha hemma.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s