Fågelbur

11Jan11

Sk fågelburar, som bara är tänkta som prydnad, ser man ju i var och varannan prylbutik nuförtiden. Ganska trist egentligen (se exempel nedan). Det kommer att bli så ute at ha en fågelbur med ljus i. Eller jag måste rätta mig här; det är redan så off som det kan bli. Men ska man nödvändigtvis ha en så ska man definitivt satsa på buren på bilden till vänster. Den buren är från förra sekelskiftet och är tillverkad i mässing. Vilken härlig form! Den kan nog pryda sin plats. Buren är 69 cm hög och ropas ut för 1200 kr på Auktionshuset Kolonn den 16 januari. Den kanske man t.o.m. kan ha en fågel i. Vem vet? Men jag är inte rabiat; visst kan man bara ha buren utan fågel. Det är ok.

Annons


2 Responses to “Fågelbur”

  1. 1 Elin Jonsson

    Vet du vart dom där vita burarna i fyra olika storlekar finns att köpa? Letar nämligen efter just en sån 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s