Lladró

26Jan09

img6511Lladró är en spansk porslinsfabrik som startade 1953. Den är fortfarande i full gång. Deras porslinsfigurer (jag vet inte om de gör något annat) har varit ganska intetsägande tycker jag. Men här är en ganska dekorativ egyptisk katt (34 cm) därifrån som ropas ut på Hallands Auktionsverk 29 januari.

01007263Förra året slog Lladró till med en kollektion designad av den spanske designern Jaime Hayon som är något utöver det vanliga. Vasen till höger är ett smakprov. Den är inte direkt billig (275 euro) men det är en kul satsning. Se fler smakprov här. Det känns lite nyskapande och det sticker ut. Men om det är en bra investering eller inte kan bara framtiden utvisa.5

Annons


No Responses Yet to “Lladró”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s