Lampan av Agathon Léonard

01Apr09

n389som jag tänkte lägga några ynka tusenlappar i bud på gick för 100 tkr!  Jag skrev om mitt missöde den 23 mars. Det är inte lätt att göra de där riktiga kapen. Jag kan dock inte låta bli att undra vad lampan hade gått för om den marknadsförts lite mer hos en internationell publik. Men 100 tkr är sannolikt helt ok.

Annons


2 Responses to “Lampan av Agathon Léonard”

  1. Javisst, vem är så korkad att den lägger ut en dylik lampa i Halland, när den antagligen på christie´s i New York skulle kamma in betydligt mer, naturligtvis skulle ju förstås försäljaren få betala även mer till auktionshuset, men redan en kvalitetsauktion på en av de större svenska auktionshusen skulle antagligen hittat flera köpare.

    • Jag tror inte säljaren visste vad han sålde. Om han förstått nåt om hur auktionsmarknaden fungerade så hade han nog gått till en mer internationell aktör./Ulrika


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s