Porslinsfigurer

23Apr09

398399

Jag har snöat in på sådana här äldre porslinsfigurer. De är rätt så coola (och bara lite kitschiga). Men man ska ha rätt sparsmakat möblerat med bara en enda porslinsfigur i fokus. Det får ju inte vara några mängder. Då är det inte kul längre. På Stockholms Auktionsverks moderna kvalité 27-29 april kan man ropa in dessa figurer. Men man får räkna med att bjuda 6000-12000 kr styck. Kan det vara värt det?!! Kanske inte.

396397

Annons


One Response to “Porslinsfigurer”

  1. 1 Jenny Danielsson

    Hej,

    Även jag har snöat in på porslinsfigurer. Tycker absolut att det måste vara värt att försöka stilla sina estetiska önskningar. Jag letar nakna kvinnor, gärna bemålade. Vet du kanske vart jag skulle kunna vända mig? Min lokala loppmarknad förstår inte alls vad jag pratar om.

    Hälsningar,
    Jenny


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s