Första dagen Auktionsverket

27Apr09

1381234

2313Efter första dagen av Auktonsverkets Moderna så kan konstateras att många saker gick högt över utrop men många blev också osålda. Jag tror att folk har blivit kräsnare + att man vill vara säker på att det är bra investeringsobjekt. Möblerna ovan gick högt. Är det prisrekord månntro? Någon som vet?

Sjuan med hjul brukar gå högt och denna ropades ut för 10-12 tkr. Den gick för hela 48 tkr, vilket verkar otroligt mycket. ”Svempa” har meddelat mig att en likadan fast svart ropas ut på Bruun Rasmussen netauktion i morgon.

Jonas Bohlins båda möbler Concrete och Slottsbacken från 1981 respektive 1987 (vilka är hans enda riktigt bra och samlarobjekt pga den limiterade upplagan, 134 resp 210 stycken). Concrete ropades ut för 80-100 tkr och klubbades för 130 tkr. Slottsbacken ropades ut för 100-125 tkr och gick för 160 tkr. Lågkonjunktur, någon?!

Annons


No Responses Yet to “Första dagen Auktionsverket”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s