1-års jubileum

01Jun09

lvluggage1_1202379233_5797605Idag är det ungefär ett år sedan jag startade den här bloggen. Otroligt vad fort tiden går. Jag har alltid varit intresserad av äldre föremål och inredning men jag har lärt mig otroligt mycket på det här året. Jag vill verkligen också tacka er som troget följer min blogg med en LV-tårta!

Annons


2 Responses to “1-års jubileum”

  1. 1 mimi

    Grattis till ett-års jubiléet! Brukar läsa bloggar varje dag, men förra veckan var katastrofal med en student i huset! Storstädning, bakning, utflyttning till landet, allt på samma gång!!!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s