Picknick

01Mar10

På Vätterbygdens Auktionskammare finns också fynd att göra den 2 mars om man samlar på Marianne Westmans servis Picknick. Partierna ropas ut för 400-500 kr st. De kommer säkert gå för mycket mer. Speciellt ströarna tycker jag var roliga. Jag kan inte påminna mig ha sett dem förut. Picknick tillverkades av Rörstrand mellan 1956 och 1969.

Annons


One Response to “Picknick”

  1. Oh ja, de kommer nog gå för långt mycket mer. Eller så gör de det inte. Ibland blir jag förvånad, tappar nästan hakan faktiskt, när jag ser vad saker sålts för på auktion. Har man tur kan man ju får kända servisdelar nästan gratis. Men då skall man väl ha en riktig röta, som vi säger här i Göteborg 🙂

    Otroligt fina är de iaf Picknick-delarna!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s