Fin vas

29Nov10

Den här glasvasen blev helgens fynd då vi var på landet i helgen och firade 1:a advent. På lördagen var vi på julmarknad i Grisslehamn, vid Albert Engströmsmuseet. Kan rekommenderas, mycket hemgjort. Kändes genuint. Vi köpte knäck, kola och ischoklad av några rara damer. Men på vägen tillbaka svängde vi in på en antikaffär/loppis som ligger strax utanför Grisslehamn och som påpassligt nog hade öppet. Jag hade kameran med mig men glömde ta kort så att ni kunde bilda er en uppfattning om butikens innehåll. Jag tycker nog att affären är helt ok och de har inga överpriser. För vasen betalade jag 150 kr och den är ca 25 cm hög.

Annons


One Response to “Fin vas”

  1. Den var lite märklig. Känns som 30/40-tal.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s