Sjukhus

06Jan11

Helt plötsligt igår var jag tvungen att åka 20 mil i ambulans till Östersunds Sjukhus. Diskbråcket ger sig bara inte. Som det kan bli. Tyvärr inga läkare i sikte här men trådlöst internet, tack och lov. Ärligt talat så känns det inget vidare att ligga på sjukhus så långt hemifrån. Jag hoppas att läkaren har tid med mig snart.

De 7 apoteksflaskorna ropades ut för 800 kr på Auktionsverket i Karlstad idag.

Annons


3 Responses to “Sjukhus”

  1. Usch, din stackare! Ta hand om dig och hoppas att du får åka hem till familjen snart!

  2. Stackare, tur att du har bloggen, du har så fina inlägg, det är en fröjd varje gång att titta på. Brittmari

    • Tack! Jag får domen idag. I bästa fall får jag flyga till Stockholm idag. Jag håller tummarna!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s