Antikmässan

27Jan11

Antikmässan är den 17-21 februari på Stockholmsmäsan i Älvsjö. På hemsidan finns en tävling med chansen att vinna två entrébiljetter. Det är en lätt quiz man ska ta sig igenom! Sista dag för att tävla är 13 februari.2 Responses to “Antikmässan”

  1. Ska du dit? 🙂
    Jag tror jag ska försöka få fatt i vernissage-biljetter till onsdagskvällen…

    • Ja jag råkar veta att jag får vernissagebiljetter av min man i födelsedagspresent!!!! Vi ses där!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s