Bärstol????!

28Jan11

Nu är Crafoord Auktioner igång igen med en auktion 29 januari. De måste ha Sveriges mest knapphändiga katalog. Den suger verkligen. Här är ett bra exempel på det. Se bilden och här är katalogtexten Bärstol, Kina, Ming 14/1500-tal. Det väcker ju onekligen en del frågor, eller? Hur stor är den? vad är den gjord av? etc. Är inte marknaden rätt liten för en sådan här sak? Måste inte den annonseras internationellt?

Jag tror iallafall att jag överlever utan den!

Annons


No Responses Yet to “Bärstol????!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s