Mina kaffekoppar!

02Feb11

Ett tag samlade jag på grågula kaffekoppar. Jag har väl 4-6 st av varje på bilden ovan. Jag tycker de är jättesnygga och när jag köpte dem för 15-20 år sedan var ingen intresserade av dem. Alla kommer lustigt nog från Rörstrand. Namnen är:

1. Namnlös? 2. Orange 3. Stream 4. Grå ramp.

Grå ramp-kopparna köpte jag strax innan kyrkans julloppis stängde. 4 st för 25 kr och då fick jag också 4 röda plastskålar i design av Sigvard Bernadotte på köpet. Ingen ville ha skräpet! Det var tider det!

Här är lite assietter jag köpt till. Jag har 4-6 st vardera av dessa också. 1. Rörstrand Stream (mer ett kakfat) 2. Upsala-Ekeby Karlskrona 3. Upsala-Ekeby Campanula 4-5. Egersund Norway.  Jag gillar de norska.

Sedan har min man slagit till och köpt typ 18 kaffekoppar med fat och assietter Stig Lindbergs Spisa Ribb från Gustavsberg. Så vi har kaffekoppar så det räcker hemma. Helt otroligt vad man samlar på sig.

Annons


3 Responses to “Mina kaffekoppar!”

  1. Åh, vad fint. Älskar gult & grått 50-tal.

  2. Oj vad mycket fint du har! Kopparna med namnen orange och stream var grymt snygga!

  3. Ribb är ju så vacker och god att dricka ur…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s