Villhasaker!

03Mar11

********* Titta här är Mari Simmulson i högform. I love it. Den är för Upsala-Ekeby, 26 cm hög och sköldpaddan har tydligen en spricka i foten. Utropet är 1500 kr och auktionen avslutas 11 mars på Bukowskis Market.

Brevid ett badkar. I minatyr! Det är 13 cm långt och är gjort i gjutjärn. Det måste väl vara någon form av reklampryl för AB Ankarsrums Bruk. Utrop 150 kr och avslut 5 mars på Norrköpings Auktionsverk. Skulle jag mycket väl kunna tänka mig att ha i badrummet.

Fyra snurrstolar till matbordet kan bli riktigt grymt! Så udda och eget! De är gjorda för Edsby Verken på 60-70-talet och är i mörkbetsat trä. Utropet är 2000 kr och auktionen avslutas 12 mars på Bukowskis Market.

Här är två häften som jag skulle vilja ha! Det är viss produktion vid Kosta och vid Gullaskruf vid mitten av 50-talet. Utropet är 200 kr vid Norrköpings Auktionsverk med avslut 7 mars.

Annons


3 Responses to “Villhasaker!”

  1. 1 David

    Mycket roliga saker du vill ha ser jag.Du får gärna kolla in på min blogg och var med och tävla om fint pris från ArtGlassVista värt 1500kr:)

  2. 2 Eli

    Badkaret var ju busvasst! Kan användas som tvålkopp?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s