Vårkänslor!

03Mar11

Nu börjar man få vårkänslor. I alla fall igår när vädret var så fantastiskt. Jag har ju köpt lite till landet också när jag varit på mina loppisrundor. Landet är en röd stuga med vita knutar 4 mil norr om Norrtälje, nästa kusten. Så vad passar bättre än Gustavsbergs servis Öresund med måsar på. Jag samlar på den. Nu har jag 3 flata tallrikar, 3 djupa tallrikar och en jättesnygg skål. Det är bara fortsätta leta. Öresund tillverkades 1913-41, eventuellt längre, så det borde ju finnas några kvar!

Ett ytterfoder från Gustavsberg med tre kronor på får också följa med till landet. Modellen heter Granit. Vi har en del kungligt (Oscar II och sånt) på landet och jag tycker denna passar in där.

Och så har jag köpt en praktiskt ljussläckare så jag slipper skrapa stearin från fönstren när barnen blåst ut ljusen.

Den vita tandpetarburken har jag också köpt till landet. Den andra som är i teak är den vi har i lägenheten i stan. Så att ni förstår att det är skillnad i stil!

Annons


No Responses Yet to “Vårkänslor!”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s