Vilken överraskning!

31Mar11

Igår hände något mycket ovanligt. Min man kom hem med en del ur Stig Lindbergs Dominoserie, en ciggarettburk i toppskick. Han hade sprungit förbi en antikaffär på Karlbergsvägen och bara sett den i ögonvrån.

Till saken hör att det för några dagar sedan just var ute en sådan burk på Tradera. Och då lyckas jag zooma in en bild på någon av era retrobloggar där det fanns en likadan burk på Antikmässan. Där kostade den 750 kr. Det lät lite mycket men det visade sig att den på Tradera gick för över 700 kr inkl frakt trots att den inte var helt ok.

Den min man hittade kostade 650 kr och så hade de 30% rabatt på allt i butiken så han fick den för 455 kr. Det framstår ju som ett klipp eller hur? (Butiken heter Drakens Antiques, Karlbergsvägen 27).

Nu ser samlingen ut så här:

Annons


6 Responses to “Vilken överraskning!”

 1. Inte farligt pris alls! Jag gav 500 kr för min och det tyckte jag var ganska billigt.

 2. 2 Eli

  En applåd till din man!

 3. Alltid kul med nya tillskott i samlingen!
  Undrar om väna hustrun har något med hem idag?

 4. 4 Linda

  Bra jobbat av mannen din! 🙂 Jag har varit förbi Drakens Antiques några gånger och sett att de har utförsäljning men jag tycker att de överlag har väldigt dyra ordinarie priser så än har jag inte lockats att köpa något där. Men det här var ju ett riktigt fynd!

 5. 5 Eli

  Samlar ni båda två, eller är det här Herr Leta Retros område? Roligt hur det bakom många retrobloggar finns ytterligare en dsamlare 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s