Tidningen Form

04Apr11

I helgen har min man haft storstädning på vinden. Härligt att få bort en massa bråte! Det var också roligt att återse ett gammalt loppisfynd som jag inte sett på sådär 10 år. Det är 30-40 st av tidningen Form från 1962-66 samt 1978. Jag köpte dem på en kyrkloppis för 1 kr st. Det ska bli kul att bläddra i dem igen! Många av den har ju så fin formgivning och omslagen är konstverk i sig. Här är ett nummer som jag länge har haft inom glas och ram (hela tidningen förstås). Men det är absolut fler som är jättesnygga!

Annons


4 Responses to “Tidningen Form”

 1. Två av numren har jag själv, och det som är mest rött (med lite vitt och svart) använde jag till min header! Tidningen under den på bilden gillade jag skarpt omslaget på!

 2. 2 Benny

  Jag har ganska många nummer av Form, en del kompletta årgångar, främst slutet av 50-talet, men även en del av dessa som du visar. Lånar för tillfället tre årgångar från biblioteket och håller på att gå igenom dessa för intressant info. Jag brukar skanna det som är värt att spara i vår snabba pdf-skanner på jobbet. Jag har som mål att köpa de nummer jag saknar så att jag har komplett från typ -53- slutet av 60-talet, men ännu saknas ganska mycket…de är ju väldigt fina att titta på som du säger!

  • 3 Jan Stålhös

   Jag har tidningen Form för följande år:
   1961 nr 5 – nr 10
   1962 nr 1 – nr 10
   1963 nr 1 – nr 10
   1964 nr 1 – nr 10
   1965 nr 1 – nr 7
   Alla i bra skick. Allt till salu för 300 SEK.

 3. Form 55 och Benny: Ni har då koll på allt! Det är kul med några så intresserade och kunniga som ni!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s