Loppande i Arboga

20Jul11

Tack alla ni som kom med tips ör en loppisrunda. Jag fick bara med mig släkten till Arboga men det var helt ok. Jag var på Unga Liv som var fräscht och hyggligt prisvärt. Kupan hade sommarstängt. Café Stadsgården hade kuriosa inne i caféet. Mer än man trodde vid första anblicken. Själva caféet var också mysigt, inrett med gamla möbler och så.

Här kommer lite stämningsbilder från Arboga.

Det blev inte många fynd men en vit apoteksflaska och 4 gammaldags geléburkar (som kräver parafinlock) fick följa med hem. Man kan ha dem till värmeljus men jag ska faktiskt ha dem till min hemmagjorda vinbärsgelé.

Nu får jag sluta för uppkopplingen är mer än usel.

Annons


One Response to “Loppande i Arboga”

  1. Klart du ska ha geléglasen till gelé! Min mamma har alltid gjort precis så, med parafinlock. Rödavinbärsgelé, svartavinbärsgelé och rönnbärsgelé.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s