Tekoppar m.m.

04Sep11

Metropol avslutar en auktion imorgon 5 september. Där finns några teserviser. Retro-tekoppar har blivit populära även för kaffedrickare eftersom de mer motsvarar storleken på dagens kaffekoppar. Retro-kaffekoppar är lite små.

Här är en serie jag gillar. Hyacint. Den finns i fler färger och den svarta är min favorit. Men de blå är helt ok också. Formgivna av Arthur Percy för Gefle. 4 stycken ropas ut och högsta bud just nu är 950 kr.

Tekoppar Spisa Ribb där formgivaren förstås är Stig Lindberg. Brukar inte bli billiga! Det är 8 koppar med fat samt assietter. Budet är uppe i 1400 kr men det kommer inte att stanna där…..

I helgen hade ju Ikea loppisar på sina parkeringar och jag antar att Täby galopp hade bakluckeloppis så ni är nog många som fyndat. Själv var jag på vår miniloppis på landet. Och kom hem med detta som jag verkligen inte behövde. En lampglob och en gammal jultomte.

Annons


2 Responses to “Tekoppar m.m.”

  1. Tja – det där att Stig Lindberg har formgivit Spisa Ribb är ju en sanning med modifikation. Men det brukar sälja bäst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s