Okänt tygtryck?

27Sep11

En trogen läsare har hört av sig för att fråga om vem som gjort detta tygtryck. Måste erkänna att jag kan i stort sett inget om tygtryck men någon annan där ute kanske har bättre koll?!! Eller rättare sagt, det vet jag ju att ni har, men det kanske ändå är lite klurigt.

Så frågan är vem är formgivaren? Tygtrycket är 100×140 cm.

Annons


11 Responses to “Okänt tygtryck?”

 1. Det har vackra färger, jag försöker att se om signaturen är gömd någonstans. annars så vet jag inte.

 2. 2 Gila

  Det där såldes på retromässan i våras, fast i andra färger. Jag var nära att köpa det men gjorde inte så…snyggt i alla fall. Vet inget om formgivare.

 3. Jag såg det också på Retromässan, tror dock att det är nytillverkat för de hade flera ex (inplastade) av varje motiv och samma motiv i flera olika färger. Kommer tyvärr inte ihåg vad det kan ha varit för formgivare men jag har för mig att de som sålde de här tygtrycken stod i samma monter som Luxus… Får se om de står med på Retromässan i november också.

 4. 8 K

  Och där trillade treöringen ner. Stort tack.
  http://re-dizain.blogspot.com/2009/12/tand-ett-ljus-for-mest-samlade-retro-60.html

  Inte konstigt att jag kände igen formgivningen. Hon har ju gjort hur mycket som helst.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s