Stockholmsjul

14Okt11

Stockholms stad storsatsar på att bli attraktiv juldestination. Det tackar man för. Man ska satsa på julbelysning med målet att Stockholm ska bli Skandinaviens främsta juldestination. Belysningsprojektet går under namnet Stockholmsjul. Älskar jul belysning så det blir härligt!

Den 20 november 2011 invigs Stockholmsjul då 30 gator och platser i Stockholm kommer att dekoreras med julbelysning. All belysning kommer att bestå av miljövänligt material och energisnål LED-teknik för att få en så miljövänlig julbelysning som möjligt kommer belysningen även vara nedsläckt på dagen. Det sista är mindre bra. Det är ju mörkt i stort sett dygnet runt så det gör inget om det lyser på dagtid!

Är det fler städer i Sverige som satsar på julbelysning/julskyltning/julstämning?

Annons


No Responses Yet to “Stockholmsjul”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s