Tur på Myrorna

15Okt11

Var tvungen att lugna nerverna igår med en tur till Myrorna igår på lunchen. Hittade några prisvärda saker som ingen annan ville ha. Det är tur ibland att man gillar saker som ingen annan verkar uppskatta.

En sparbössa i form av en tupp. Tjusig va?! Naturligtvis kommer den bara fram till påsk. Som påskprydnad är den väldig stilig. Har redan tryckt ner den i påsklådan så att min man inte ska se att jag köpt ytterliggare en helt oanvändbar pryl. Den är helt omärkt.


En keramiktavla (lite dåligt foto) från Tilgmans med älsklingsfärgerna rött-orange. Den är rätt stor typ 40 cm hög. Motivet är hästar om det inte framgår.  Helt felfri. Inte minsta nagg.

Ett loppisbesök lugnar nerverna. Absolut!

Annons


7 Responses to “Tur på Myrorna”

 1. 1 AL

  Väldans fin tuppsparbössa. Skulle tro att den är från Syco Keramik. Har sett en likadan fast med lite annorlunda dekormålning. Det är så snyggt när det är färgglad dekor på svart botten. Toppenfynd!

 2. Tilgmans har en hel del fint, till fyndpriser. Kul. Ja, det är bästa sättet att lugna ner sig, gå och rota runt på loppisa.

 3. Tuppen är jättefin…tavlan är häftig och passar säkert i en retromiljö 🙂

 4. 4 eva sundin

  Härligt att läsa era samlarbloggar. Får bevis på att jag inte är en knäppis. Försöker hålla lite mera i plånboken nu när vi krympt vårt boende till 2 rum o kök. Lär mig mycket av er alla loppisbloggare. Härligt att ni finns till.

 5. 6 Elsy Jansson

  Hittade en snarlika tupp idag..satt ett trasigt märke på den…KLAT eller RLAT? Bokstäverna i mitten på etiketten.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s