Tärningen är kastad

02Feb12

Den här tärningen har jag sett några gånger på auktion. Den måste således vara tillverkad i flera ex. Vet ej varifrån den kommer men den är så himla snygg. Den är 40x40x40 cm. Om någon hittar en sådan så är jag jätteintresserad. Den brukar gå för typ 1500-2000 kr. Ångrar verkligen att jag inte slagit till när jag sett den.

På den eminenta inredningsbloggen Husligheter hittade jag ett reportage om designern Bea Szenfelds lägenhet. Ta en titt här, lägenheten är verkligen retrofin. Och jag kan konstatera att Bea har varit förutseende nog att införskaffa en tärning…

Annons


6 Responses to “Tärningen är kastad”

  1. Häftig tärning…kollade lite på lägenheten…fin men mycket nyproducerat men i retrostil.

  2. Har aldrig sett en sådan tärning, men nu vet jag vem jag ska kontakta om jag ser en 🙂

  3. Kul inredningsdetalj, har aldrig sett den förut! Finns den i fler färger?

  4. ÅÅÅHH! Vilken lycka att se bilden från min lägenhet! Jag hänger ju här på din sida varje dag!!! TUSEN TACK för alla finfina loppis tips!!!!!! Bugar ända ner till golvet, Bea Szenfeld / http://www.szenfeld.com


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s