Möbelmässan forts.

10Feb12

I förrgår var jag som sagt på Möbelmässan i Älvsjö och spanade. Många möbler har ju lånat former från 50- och 60 -talen och det är ju ganska trevligt. Det är häftiga former och starka färger. Men kunde man skönja nåt nytt? Någon ny trend som man absolut kommer att förknippa med 2010-talet?

Jag hittade en tydlig trend. Som fanns överallt på mässan. Nämligen mindre lampor hängande i knippen. Det ska vara många antingen i varierande höjd eller i samma höjd. Jag tog några få bilder men jag lovar att de fanns i nästan varje monter!

Så vad lär man sig då av detta? Jo att man samlar naturligtvis på flera retrolampor och hänger upp dem i ett knippe. Retro och 2012.

Själv hade jag tänkt hänga upp en fönsterlampa men nu är ju det otänkbart. Typ minst 5 i ett knippe ska det va! Det blir till att leta på loppis! För övrigt är att ha hängande lampor i fönstret väldigt, väldigt ute men jag tänkte gå emot strömmen där……. 🙂

Annons


No Responses Yet to “Möbelmässan forts.”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s