Rapport från Antikmässan

16Feb12

Spenderade födelsedagskvällen igår på Antikmässan! Bättre kan det inte bli! Köpte dock ingenting. Blev nog helt överväldigad av utbudet! Fast vi är ute efter snygga fåtöljer och en snygg taklampa. Det var det inte gott om. Inte heller de saknade delarna i min Dominosamling. Här kommer lite stämningsbilder så att ni får en känsla av hur det var!

Det var så många utställare att jag inte kommer ihåg var jag tog bilderna!Notera mässingslampfötterna och stenskivan på bordet. Sådant fanns i många montrar! Går fortfarande att hitta billigt på loppisar! Än.Snygga draperier!Fin monter!En annan snygg retroinredning!Mässingslampor igen. Fåtöljer av Poul Kjaerholm. De senare kan jag tänka mig men de ligger utanför min budget. Som så mycket annat…Fint stilleben!FlygsforsMari Simmulsons fina alster.RetrostyleKarnevalskylt. Försäljningsreklam för Stig Lindbergs serie. Pris 4500 kr. Hm…Emaljskålar på Josef Franks finaste tyg.Mycket fint finns det!Ännu mer fint!Flera bilder ovan är från Monkan & P-A. De har mycket fint! den här gången hade de en jättehög Negrovas av Ingrid Atterberg. Jätteovanlig. Bilden är usel så gå dit och kolla på den själva!Imorgon träffas alla retrobloggare på mässan. Jag hoppas verkligen att jag hinner dit!
Antikmässan

Annons


2 Responses to “Rapport från Antikmässan”

  1. var de byggbara NAGEL-modulljusstakarna i mässingsfärg? det ser ut så på dina bilder! jag samlar ju på dem, missade dem helt.. morr!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s