Fredagsmys

17Feb12

Har fyndat på Åhléns idag. Tre ljuslyktor Kastehelmi från Iittala. Kastehelmi är ju så fin design. Det var ursprungligen Oiva Toikka som formgav serien 1964. Fast ljuslyktor gjordes inte då. Det är sannolikt ett nytt påfund. Kastehelmi betyder daggdroppe.När jag kom till kassan fick jag klart för mig att alla med Åhlénskort som köpte minst 3 produkter fick 20% rabatt på hela köpet. Alltså = fynd! Erbjudandet gäller hela helgen så passa på!

Annons


3 Responses to “Fredagsmys”

  1. Lätt att jag ska köpa några sådana där! Måste gå och kolla in dem. Älskar ju Kastehelmi! 🙂

  2. Mycket snygga! Och på den gamla goda tiden gjordes faktiskt en kombinerad (vändbar) ljusstake/vas i serien. Har sett den vid två tillfällen på Tradera men den blev tyvärr lite för dyr för min smak båda gångerna.

    Kul att träffa dig igen i fredags, även om vi inte hann prata så mycket. Men vi lär väl ses igen! 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s