Fina grejer

12Maj12

Helsingborgs Auktionsverk har auktion den 13 maj. Här är några dekorativa godbitar ur katalogen:

En trevlig lockurna från Ekeby. Ananasmotiv. Jättesnygg tycker jag. Någon har bjudit 100 kr och det kan den väl vara värd.

En snygg statyett i brons från samma tidsepok som ananasurnan. Den är 50 cm hög och dekorativ. Högsta bud just nu 900 kr.

En golvlampa i glas. Helt i min smak. Högsta bud nu är 125 kr.

 

 

 

 

 

 

 

En kul och dekorativ barncykel från 60-talet. Den kan man absolut ha som dekorativt inslag i bostaden. Någon har bjudit 100 kr.

Pin-Up Årgång 1966. Himmelsvid skillnad mot dagens dagens ”förbjudna” tidningar.  Nån är iallafall beredd att betala 300 kr.

Själv har jag varit på lokala loppisen idag och köpte ett gäng Duralexglas i två olika modeller. De är placerade ovanpå……

…..vår fina inbyggnadsugn från 1948.  Den är elektrisk. Och den fungerar. Om man ställer den på 50 grader mer än receptet anger 🙂

Annons


6 Responses to “Fina grejer”

 1. 1 AL

  Äntligen en nytt inlägg från Leta retro! Gud så länge sen… tänkte jag och så märkte jag att du ramlat bort från min länklista. Inte undra på att det aldrig dök upp några nya inlägg. Bra att ordningen är återställd.

  Jag gillar den gröna Ekeby-urnan. Skulle gärna placera den i min samling. Har även sett den i rött, och då är den ännu snyggare.

 2. 3 form55

  Gillade nog din ugn bäst!

 3. 5 Gila

  Samma här…ugnen är grymt fin!!

 4. 6 Linda

  Verkligen trevlig ugn, superkul att den funkar fortfarande! (Och jag känner igen det där med att inte riktigt ha tid att blogga alla gånger.)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s