Auctionet.com

24Jun12

Auctionet.com är en auktionssajt som har samlat tre auktionshus; Kolonn i Sundbyberg, Auktionsverket Engelholm och Garpenhus Konst & Auktion i Malmö. Det är svårt för mindre aktörer att få in de allra bästa föremålen. Tror jag. Här är i alla fall ett litet urval av vad de har att bjuda på.

Snyggt blå vas signerad Kaj Franck Nuutajärvi Notsjö -63. Höjden är 17 cm. Utropet är 800 kr och auktionen går ut 2 juli.

Ganska fräsigt badrumsskåp i plåt. Gillar att det är speglar i alla möjliga vinklar. Utrop 800 kr och auktionen avslutas 28 juni. Är lite svag just för badrumsattiraljer i retrostil. Det vimlar inte precis av dem.

Kan en LP signerad av jTommy Steele själv locka? Dekorativt omslag men för mig låter utropet på 600 kr i mastigaste laget. Auktionen avslutas 26 juni.

En snygg taklampa från 30/40-talet skulle jag kunna tänka mig. Höjden är 50 cm. Någon har bjudit 700 kr och auktionen avslutas 30 juni.

En grafisk och tydlig röllakansmatta finns också på sajten. Tycker att den är ganska kul. Mattan är osignerad och utropet är 1000 kr. Auktionen avslutas 1 juli.

Annons


2 Responses to “Auctionet.com”

  1. 1 Micke Ström

    Hej, Tack för tips om den nya auktionssajten. Hade hört talas om den men inte varit inne. Såg att Göteborgs auktionsverk nu också anslutit sig. Bra tycker jag. Det kommer bli ett ordentligt lyft för dom. Vågade inte handla där förut då det var dåliga bilder och allmänt krångligt system. Tycker det är kanon att hitta flera auktionshus på en och samma sida och dessutom kunna lägga bud direkt. Då jag bor i Linköping så vet jag nu också att vårat auktionshus, Gomer & Andersson, är på väg till auctionet. Men jag vet inte riktigt när dom börjar. Väntar med spänning. Tack för en bra blogg. Micke


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s